لیست اختراعات محمد نخعي بغيجاني
ميكروب زدايي لوازم و تجهيزات پزشكي، بهداشتي، درماني، غذايي و صنعتي همواره مورد توجه عامه مردم و بويژه جامعه پزشكي و درماني بوده است. آب اكسيژنه به عنوان يك ميكروب¬زداي بسيار قوي براي تجهيزات و همچنين با توجه به ساير قابليت¬هاي قدرتمند و وسيع آن در حوزه ميكروب¬زدايي جامدات و مايعات، توجه ويژه اي را به خود جلب كرده است. سيستم پلاسمايي براي توليد آب اكسيژنه از آب علاوه بر قابل حمل بودن، داراي امنيت بالايي است و امكان توليد آب اكسيژنه در محل استفاده از اين ماده ضدعفوني كننده را براحتي فراهم مي¬كند. برخلاف برخي از روش¬هاي شيميايي مرسوم در توليد آب اكسيژنه، روش پلاسمايي تك مرحله¬اي است. اين روش انرژي الكتريكي زيادي نياز ندارد. نظر به شرايط توليد آن در محل مورد استفاده، ذخيره¬سازي آن خطري ندارد و هزينه¬هاي زيادي ايجاد نمي¬كند. نيازي به وجود گازهاي ديگر به عنوان كاتاليزور ندارد و گازهاي سمي و مضر نيز توليد نمي-شوند. در اين سيستم، توليد آب اكسيژنه براساس روش پلاسماي سرد اتمسفري در دماي پايين محيط صورت مي¬گيرد و ماده اوليه مورد استفاده فقط آب است.
امروزه براي نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي محصولات كشاورزي بسته¬بندي شده، مواد نگهدارنده شيميايي مورد استقبال قرار نمي¬گيرند. دستگاه موضوع اين اختراع، قابل حمل بوده و مبتني بر پلاسماي سرد است كه به عنوان يك فناوري مطمئن در نگهداري و سالم ماندن مواد غذايي و محصولات كشاورزي شناخته شده است. اين دستگاه شرايط نصب در هر كارگاه بسته¬بندي مواد غذايي و محصولات كشاورزي را دارا مي¬باشد و هيچگونه آسيبي به بسته¬بندي وارد نمي¬كند. همچنين، مصرف توان الكتريكي اين دستگاه خيلي پايين بوده و جاگير نمي¬باشد. استفاده از اين دستگاه هيچ خطري براي محيط زيست ندارد و براي توليد پلاسماي تخليه الكتريكي در آن، از هواي داخل محفظه بسته¬بندي ماده غذايي استفاده مي-كند و احتياجي به اضافه نمودن گاز و يا ماده شيميايي ديگري ندارد. به طور خاص، اين دستگاه داراي مزايايي همچون سهولت در استفاده، بهره¬برداري مقرون به صرفه، مدت زمان كوتاه استفاده از آن در مقايسه با ساير روش¬هاي موجود، عدم وجود اثرات سمي و كاهش مصرف آب در فرآيند شستشوي مواد غذايي و محصولات كشاورزي مي¬باشد. در ضمن، كار كردن با اين دستگاه، هيچ خطري براي كارگراني كه با آن كار مي كنند ندارد.
موارد یافت شده: 2